Moving you forward
0174 350 350Neem contact op

ICT Business Scan

Dé scan om alles uit jouw organisatie te halen

De Venéco ICT Business Scan helpt organisaties bij het (her)inrichten van de ICT, zodat je als organisatie het maximale uit jezelf en je medewerkers kunt halen. Na het invullen van de scan ontvang je direct de resultaten in je mailbox, zodat je deze kunt bekijken en gericht aan de slag kunt gaan om je organisatie te optimaliseren.

Start de Venéco ICT Business Scan

Venéco ICT Business Scan

In samenwerking met Vodafone
Breng je ICT-omgeving in kaart

Samen werken aan jouw succes

We weten hoe het is: er is altijd iets te doen en de drempel om je ICT aan te pakken is hoog. Maar het hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet duur te zijn. Daarom zijn de keuzes die je vooraf maakt essentieel. Met een verkeerde beslissing, zadel je jezelf op met tijdrovend onderhoud en dure contracten.

De Venéco ICT Business Scan is een snelle en eenvoudige tool om jouw ICT-organisatie in kaart te brengen. Op basis van jouw antwoorden adviseren wij je direct over de ideale inrichting van jouw ICT- en securityomgeving.

Als ondernemer weet jij precies wat je moet doen om je werk professioneel uit te voeren. Daar steek je al je tijd en energie in. Liever dan in allerlei randzaken. Neem nou je computer, en alles wat daarbij hoort.

Gelukkig is dat ónze business, en we helpen je graag met de juiste keuzes om je digitale tools te optimaliseren.

Start de Venéco ICT Business Scan
Hoe werkt de Venéco Business Scan?

Zet de stap naar efficiënter werken en meer veiligheid 

Stap 1

Afname Venéco Business Scan

Vul de Venéco Business Scan online in. Deze scan bestaat uit 29 vraagstukken op 5 verschillende onderdelen.

Stap 2

Analyseren van de resultaten

Je antwoorden worden intern geanalyseerd en je krijgt een persoonlijk gesprek met daarin een toelichting op de 6 onderdelen met aanbevelingen over hoe je je organisatie kunt verbeteren.

Stap 3

Planning voor verbetering

Indien bepaalde onderdelen verbetering nodig hebben, gaan we samen een planning opstellen met hoe we deze verbeteringen kunnen doorvoeren.

Vodafone klantcase

Blijf ICT-problemen de baas met de Business Scan

Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck is een van de eigenaren van het snelgroeiende Tonny Media. Hoewel het hem zakelijk gezien voor de wind gaat, erkent hij dat er ook heel wat leermomenten zijn. Dat bleek onder meer toen Schimmelpenninck de Business Scan in samenwerking met Vodafone Business deed. In deze korte video legt hij uit wat zijn ervaring is.

De Business Scan is een handig instrument, feitelijk een online adviseur op het gebied van digitalisering, veilig werken en hybride werken. Ondernemers uit het mkb die de serie vragen in circa vijf minuten beantwoorden, ontvangen een helder ICT-advies.

Een snelle check om alles uit jouw organisatie te halen

ICT Business Scan

Whitepapers

Whitepaper

De zorginstelling van morgen

Lees meer
Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek

Lees meer
Whitepaper

Hybride werken: aanpak voor werkgevers

Lees meer
Meer whitepapers

Klantcases

Klantcase | Martson

Dankzij onze ICT kunnen de wagens van Martson altijd door

Lees meer
Klantcase | CBG

Van Citrix naar moderne werkplek

Lees meer
Klantcase | TLN

Cyberveiligheid geregeld

Lees meer
Meer klantcases