Moving you forward
0174 350 350Neem contact op

De Moderne Werkplek van Microsoft 365

Met de moderne werkplek ben je klaar voor de toekomst

De moderne werkplek, digitale werkomgeving, werkplek van de toekomst – de termen zijn even divers als wat het begrip "nieuwe manier van werken" betekent. Onder een moderne werkplek verstaan we de samenwerking tussen apparaten, technologieën, software en bijbehorende hulpmiddelen, aangepast aan de behoeften en eisen van uw medewerkers. Het is belangrijk om de eisen van het team in het middelpunt te stellen: altijd en overal flexibel werken. De moderne werkplek van Microsoft 365 maakt dit mogelijk.

Vraag een demo aan
De 10 fundamenten van de moderne werkplek
Lees meer
Microsoft 365 en Teams

De beste basis voor hogere productiviteit

De moderne werkplek met Microsoft 365 en werken in de cloud is de beste basis voor een hogere productiviteit. Je medewerkers kunnen eenvoudig vanaf elke plaats communiceren en samenwerken, en beschikken snel over informatie. Dat maakt je organisatie flexibel en toekomstbestendig. Thuiswerken is bijvoorbeeld eenvoudig te realiseren, evenals een aanvullende cloudoplossing, of meebewegen met de grootte van je organisatie. Nóg optimaler wordt het als je medewerkers ook Teams gaan gebruiken. Daarmee kunnen ze binnen één digitale omgeving samenwerken, communiceren, taken, agenda’s en bestanden delen. Laten we samen kijken hoe de moderne werkplek jou kan helpen bij de resultaten van vandaag en morgen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden en verplichtingen voor een thuiswerkplek vanuit de werkgever?

Hybride werken: aanpak voor werkgevers
Ons advies, jouw keuze

De beste opties voor duurzaam rendement

Hoe ziet de ideale moderne werkplek er voor jouw organisatie uit? Met optimaal rendement, optimale veiligheid en optimale continuïteit? Wij adviseren het je graag! En dan kun jij kiezen, bijvoorbeeld uit looptijd, extra beveiligingsopties of services. Ons advies, jouw keuze dus. Maar je medewerkers vormen voor ons het uitgangspunt. Zij bepalen namelijk het succes van de moderne werkplek en moeten eruit halen wat erin zit. Daarom is ons advies altijd inclusief een adoptie-traject, waarmee we ze ondersteunen in de nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Een wendbare en weerbare organisatie, met flexibele medewerkerkers die de toekomst aankunnen – dat is het duurzame rendement waar we samen aan werken! 

Deze functies heb je nodig om efficiënt en veilig te werken

Lees meer
Moderne werkplek-plús

De basis met extra veiligheid en zekerheid

Veiligheid en privacy zijn topprioriteiten. Daarom heeft onze standaard voor de moderne werkplek extra beveiligingsopties voor je netwerk en bedrijfsinformatie. Met een sterk inlogbeleid om medewerkers selectief toegang te verlenen. Met technische voorzieningen om alles af te schermen tegen gevaren van buiten. Met beheer op afstand van je apparaten en applicaties om informatie binnen je digitale omgeving te houden. En met een strak back-upbeleid om in geval van nood snel weer ‘in business’ te zijn. Wil je kunnen controleren en beheren wat er in de online werkomgeving gebeurt en je netwerk volgens de geldende wet- en regelgeving afschermen? Laten we dan samen naar deze opties kijken!

Meer over Security & Compliance

Cloudoplossingen

We kunnen de moderne werkplek aanvullen met organisatie-specifieke functionaliteiten en cloudoplossingen en deze voor je beheren. Deze oplossingen vind je hier.

Meer cloud: Microsoft Azure & andere cloud varianten

Klantcases De Moderne Werkplek

Klantcase | ADO Den Haag

ADO Den Haag

Lees meer
Klantcase | BIOS Groep

BIOS Groep & REVA Taxi

Lees meer
Klantcase | Levoplant

Voorop blijven lopen door de inzet van nieuwe technieken

Lees meer

Sterke strategische partners

Om jouw ICT te laten werken, zorgen we natuurlijk voor een compleet aanbod. Inclusief de gewenste hardware. Zoals voor persoonlijke werkplekken (PC, laptop, thin cliënts, tablet, smartphone, headset op basis van BYOD of COYD); voor de gezamenlijke werkplekken en vergaderruimtes (audio- en video-faciliteiten); voor internetverbindingen (WiFI, routers, etc); voor print- en scan-oplossingen (MFP); voor servers, opslag en back-up. Om je de beste oplossingen met de hoogste kwaliteit te bieden, werken we samen met sterke strategische partners. 

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Strategische partnerships

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.