Moving you forward
0174 350 350Neem contact op

T-Mobile Business Partner

Het meest bekroonde netwerk

T-Mobile Ondernemen verbindt organisaties met de technologie van nu, zodat ze alles kunnen halen uit de kansen van morgen. Van netwerkbeheer en Internet of Things (IoT) tot migratie-, cloud- en security-oplossingen. We leveren graag een oplossing die jouw organisatie écht verder helpt.

Niets houdt je tegen

met T-Mobile ondernemen

Maatwerk connectiviteitsoplossingen door partnerschap

Aan one size fits all doen we niet; we werken liever vanuit partnerschap. Dat doen we door te luisteren naar je wensen en door te sparren over de ambities van jouw organisatie. Zodat we komen tot een connectiviteitsoplossing die daar precies op aansluit. Van onszelf óf van een van onze partners uit ons uitgebreide netwerk.

Samen klaar voor de toekomst

Strategisch Partnership

Als connectiviteitspartner stellen wij Venéco in staat om met onze Unlimited oplossingen toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten. Samen creëren we een volledig aanbod van diensten op het gebied van zakelijke telefonie en mobiele communicatie.

We werken nauw samen aan een allround dienstverlening die klaar is voor de toekomst. Door de jarenlange ervaring van Venéco te combineren met de innovaties en ontwikkelingen van T-Mobile ontstaan de beste oplossingen voor elk connectiviteitsvraagstuk.

samenwerking voor onbeperkte connectiviteit

Onbeperkt verbonden

Venéco is een partner met oog voor haar klanten én de toekomst. Door te luisteren en mee te denken zetten zij samen met klanten een stip op de horizon. Als T-Mobile dragen we hier met onze Unlimited oplossingen met trots aan bij. Wat dat betekent in de praktijk? Ongelimiteerd meedenken, kansen zien en samen oplossingen bedenken, zodat klanten altijd verbonden zijn.

Sandy van Rees – Partner Succes Manager

Meer weten over T-Mobile en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing.